Paintball-mestaruuskilpailut Sievi

Aika: 21.9.2019 klo 14:00
Paikka: Louekeskus, Louekalliontie 60, Sievi

Jokilaaksojen Insinöörit järjestää historian ensimmäisen insinöörien paintball mestaruuskilpailut. Kutsumme mukaan kaikki Insinööriliiton jäsenet. Kymmenen 5-hengen joukkuetta pääsee pelaamaan, joukkueet kootaan/valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit ilmoittaa siis vain itsesi ja sinut sijoitetaan yhteen joukkueista. Kilpailun ajan liiton ständi ja asiantuntija paikalla. Pelien jälkeen pientä purtavaa ja sauna. Voittajajoukkue palkitaan.

On siis aika herätellä toimistotuolin väsyttämiä lihaksia ja vaihtaa kädestä suhdeviivain suojamaskiin, sillä syksyllä otetaan inssistä mittaa muuallakin kuin työterveystarkastuksessa!

Omavastuu Insinööriliiton jäsenille 10€ per henkilö tai 50€ per joukkue. Ei-jäsenet omavastuu 50€ per henkilö. Jäsenkelpoinen henkilö voi liittyä paikanpäällä. 

Järjestäjä pidättää oikeuden muokata joukkueita ja aikataulua. Lomake sulkeutuu turnauksen täyttyessä tai viimeistään 16.9. Osallistuminen vahvistetaan sähköpostilla ilmoittautumisen päättymisen jälkeen, jossa toimitettavaan tilinumeroon omavastuu on maksettava viipymättä. 

 

ILMOITTAUTUMINEN