Insinööriliiton iltapäiväkahvit: Opiskelijaelämä – miltä tulevaisuus näyttää?

Aika: 6.6.2024 klo 14:00
Paikka: Online

Insinööriliiton iltapäiväkahvit: Opiskelijaelämä – miltä tulevaisuus näyttää?

Insinööriliiton iltapäiväkahvien vieraaksi saapuu kaksi pian valmistumassa olevaa insinööriopiskelijaa. Molemmat ovat myös olleet aktiivisesti mukana Insinööriopiskelijoiden toiminnassa. He kertovat miten ovat pystyneet yhdistämään opiskelut ja vaikuttamistyön sekä mitä tulevaisuuden suunnitelmia heillä on. 

Nicole Ojala vaikuttaa tällä hetkellä opiskelujen ja päivätöiden lisäksi Helsingin Insinöörien hallituksessa ja hän toimi Insinööriopiskelijoiden hallituksen puheenjohtajana 2022. Lisäksi hänet valittiin Akavan opiskelijoiden puheenjohtajaksi vuonna 2023. Toisena vieraana lähetyksessä on Helmi Rusanen, joka vaikutti aiemmin Uudenmaan insinööriopiskelijoiden hallituksessa ja on parhaillaan Insinööriopiskelijaliiton varapuheenjohtaja ja Insinööriliiton hallituksen varajäsen.

Tilaisuuden juontaa Insinööriliiton Tomi Saari.

Tilaisuutta voi seurata Insinööriliiton Youtube-kanavalla ja siihen voi osallistua mukaan keskustelemalla ja kommentoimalla. Lähetyksessä on mukana studiopuhelin, johon voi lähettää viestejä ja kysymyksiä lähetyspäivänä kello 10 alkaen sekä lähetyksen aikana joko tekstarilla tai Whatsappilla numeroon O44776OO33.

Ilmoittaudu tapahtumaan kirjautumalla jäsensivuille