Etäkokkailua Intialaisittain
Aika: 22.3.2025 klo 15:00
Paikka: Oma keittiö. Etänä Rastaan keittö.
Tervetuloa kokkailemaan Arto Rastaan opastamana! Intialaiselle ruokakulttuurille on tyypillistä runsas kasvisten ja palkokasvien käyttö. Korma, curry, tikka masala, palak paneer, dal makhani, lassi ja naan-leivät kuuluvat intialaiseen ruokapöytään. Keittiössä tuoksuvat jeera, garam masala, kurkuma, kaneli, neilikka, korianteri ja inkivääri. Tule mukaan oppimaan uutta, rentoutumaan ruuanlaiton parissa ammattilaisen johdolla ja yllätä ystävä, puoliso tai perhe upeilla herkuilla! Tapahtuman tiedot:
Ilmoittauduthan viimeistään 15.3.2025, jotta sinulle ehditään toimittaa ohjeistus, jonka pohjalta ehdit tehdä tarvittavien raaka-aineiden hankinnat hyvissä ajoin. |